parallax background

TENDALS ShadeLAB


tendals shadelab

A Catalana de Graduables teníem un desig: Trobar tendals mai vistos.
Tendals de disseny i decoració, dignes de mirar i d’admirar. I els vam trobar: la firma italiana ShadeLAB.

9 premis de reconeixement internacional en 5 anys. Mai un fabricant de tendals havia aconseguit tants premis en tan poc temps.

Sistemes certificats per el laboratori de prestigi internacional: Tüv Rheinland i certificacions de ressistència al vent UNE-EN-13561:2004+A1:2009 clase 3 (38km/h o superior)

Dissenys registrats i tecnologies patentades.

Particulars
Els tendals cofre, pèrgoles d'alumini, espelmes i para-sols amb llum de ShadeLAB poden ser instal·lats en qualsevol balcó, terrassa o finestra en habitatges particulars de qualsevol estil arquitectònic, gràcies als seus dissenys i a la àmplia gamma de colors i sense recàrrecs de preus. Tots els productes Shadelab es realitzen a mida personalitzada, amb opció de fer servir teixits tècnics micro-perforats i colors especials.

Professionals
ShadeLAB és fabricant de tendals i pèrgoles, i treballa únicament amb instal·ladors de tendals i pèrgoles de màxima qualitat. Els instal·ladors de ShadeLAB fan la formació tècnica i comercial necessària per garantir el major nivell de qualitat i acabats, sempre buscant instal·ladors de tendals cofre i pèrgoles d'alumini amb ganes de ser diferents i oferir un producte de disseny, qualitat i garantia per tots els seus clients.

L'OMBRA QUE ENAMORA AMB ShadeLAB

catàleg-shadelab-kumoveure-cataleg-shadelab
catálogo-shadelab-plumaveure-cataleg-shadelab
catálogo-shadelab-shanveure-cataleg-shadelab
catálogo-shadelab-leafveure-cataleg-shadelab
catálogo-shadelab-shadeveure-cataleg-shadelab
catálogo-shadelab-yukiveure-cataleg-shadelab
catálogo-shadelab-klip-stein-stillaveure-cataleg-shadelab