Pèrgola Bioclimàtica

Pèrgola Bioclimàtica
de Catalana de Graduables

Gaudeixi del seu jardí

Gràcies a les característiques tècniques de les nostres pèrgoles bioclimàtiques podrà gaudir, la majoria de mesos de l’any, de la seva terrassa o jardí.
Les lames d’alumini es poden orientar de 0 a 140 graus , podent-nos protegir amb elles tant del sol com de la pluja. L’orientació a plaer de les lames li permetrà aprofitar els rajos solar quan ho desitgi, o evidentment també refugiar- se’n. En aquest segon cas, podem provocar un gratificant fluxe de renovació d’aire jugant amb la inclinació de les mateixes. Així aconseguim que aquells metres quadrats no només estiguin a l’ombra, sinó que també tinguin una temperatura inferior a la resta de jardí (aquest fenòmen no succeix pas amb els tendals). Dotades amb elegants i funcionals perfils d’alumini extruït, les nostre pèrgoles en posició tancada també són estanques a l’aigua, i permeten que aquesta dreni per l’interior dels pilars evitant-ne així l’acumulació a la superfície.


Amplies possibilitats de muntatge

Ens adaptem a les seves necessitats, oferint la millor solució per a cada situació en concret, ja sigui muntant la pèrgola recolzada a paret (amb lames perpendiculars o horitzontals) o bé instal·lant una pèrgola totalment independent (amb 4 columnes) o bé modular (en cas de necessitar cobrir superfícies majors).

Ampli ventall d’accessoris:

Els perfils d’alumini estan disponible en qualsevol color RAL però també en colors especials, imitació corten, “oxidon”, colors “sablés”... (contacti amb nosaltres per conèixer la totalitat del ventall). Li oferim també la possibilitat d’incorporar il·luminació LED, estufes d’infrarojos per augmentar els mesos d’ús fins a ben entrat el fred, sensors de pluja per evitar automàticament que es mullin els mobles de sota fins a altaveus bluetooth invisibles.

Descripció tècnica

1. Característiques Pèrgola
Les lames són d’alumini de 1,5 mm. de gruix i estan disponibles en dues mides, una de 163,4 mm., que ens permet arribar fins a una amplada de 2.500 mm. i una lama més gran de 193,3 mm. que ens ofereix la possibilitat d’arribar a amplades fins a 3.500 mm.
2. Perfils de lama
L’estructura tubular de la part central de les lames assegura la robustesa mecànica de l’estructura, i la seva resistència fins els 120km/h en posició tancada.
3. Perfils de canal
4. Perfil de columna
5. Perfil de travessa